Fit Blijven

Fit blijven ziet Tom!Trainer als onderhoud. Regelmatig bewegen is belangrijk voor je lichaam en geest. Binnen, in de sportschool of buiten, in de natuur. Alleen of liever in een groep onder persoonlijke begeleiding van een professionele sportcoach.

Fit blijven ziet Tom!Trainer als onderhoud. Regelmatig bewegen is belangrijk voor je lichaam en geest. Binnen, in de sportschool of buiten, in de natuur. Alleen of liever in een groep onder persoonlijke begeleiding van een professionele sportcoach.

Wie bij Tom!Trainer traint kan er zeker van zijn niet in een hokje geduwd te worden. ‘Elk mens is uniek en heeft persoonlijke doelen en elk lichaam heeft goede en minder goede eigenschappen en vaardigheden.’ Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, sportcoach Tom Liebrand geeft graag persoonlijk advies op maat. De koffie staat klaar!