Fit Worden

Wie bij Tom!Trainer traint kan er zeker van zijn niet in een hokje geduwd te worden. ‘Elk mens is uniek en heeft persoonlijke doelen en elk lichaam heeft goede en minder goede eigenschappen en vaardigheden.’ Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, sportcoach Tom Liebrand geeft graag persoonlijk advies op maat. De koffie staat klaar!

Je begint vooraan om fit te worden, bijvoorbeeld als revalidatie of wanneer je na een blessure weer terug wilt komen op het voetbalveld of tennisbaan. Maar je kunt ook denken aan fit worden na een zwangerschap, bij overgewicht of diagnoses als diabetes.

Wie bij Tom!Trainer traint kan er zeker van zijn niet in een hokje geduwd te worden. ‘Elk mens is uniek en heeft persoonlijke doelen en elk lichaam heeft goede en minder goede eigenschappen en vaardigheden.’ Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, sportcoach Tom Liebrand geeft graag persoonlijk advies op maat. De koffie staat klaar!