SportFit

SportFit worden heeft volgens Tom!Trainer vaak te maken met doelen stellen. ‘Je wilt bijvoorbeeld een halve marathon lopen, liefst binnen een bepaalde tijd. Sporters weten wat ze willen en ik geef ze een gerichte training. Ook om na het behalen van dat doel SportFit te blijven.’

SportFit worden heeft volgens Tom!Trainer vaak te maken met doelen stellen. ‘Je wilt bijvoorbeeld een halve marathon lopen, liefst binnen een bepaalde tijd. Sporters weten wat ze willen en ik geef ze een gerichte training. Ook om na het behalen van dat doel SportFit te blijven.’

Wie bij Tom!Trainer traint kan er zeker van zijn niet in een hokje geduwd te worden. ‘Elk mens is uniek en heeft persoonlijke doelen en elk lichaam heeft goede en minder goede eigenschappen en vaardigheden.’ Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, sportcoach Tom Liebrand geeft graag persoonlijk advies op maat. De koffie staat klaar!