Tom Liebrand

Mijn naam is Tom Liebrand. Vanaf mijn jeugd vind ik sporten leuk en is het voor mij een echte uitlaatklep! Ik ben begonnen met voetbal en tennis, ook vond ik af en toe een rondje rennen al erg leuk.

Op het CIOS kwam ik in aanraking met andere sporten zoals turnen en fitness. Al doende kwam ik erachter dat ik het les- / leidinggeven ook erg leuk vond! Het voetballen en tennissen werd inmiddels vervangen door hardlopen en ondertussen heb ik lesgegeven in zwemmen, voetbal, turnen, tennis, dans etc. Later heb ik in diverse fitnesscentra gewerkt; eerst als lesgever / instructeur, later als manager en daarna als (mede)eigenaar.

Zelf heb ik, na inmiddels diverse halve en hele marathons te hebben gelopen, de overstap gemaakt naar het trailrunnen; een geweldige ervaring! Beleving staat voorop en hier rende ik in het verleden letterlijk aan voorbij…

Graag draag ik mijn passie voor sport in de toekomst over aan jou. Terug naar de basis, terug naar het les- en leidinggeven, voor mij is de cirkel nu rond.

Ik ben zeer benieuwd naar JULLIE verhaal! Neem gerust contact met me op!