Trailrunning

Trailrunning is een sport die bestaat uit hardlopen en wandelen over paden. Het verschilt van normaal hardlopen doordat het over het algemeen op onverharde paden plaatsvindt. Vaak is dit heuvelachtig terrein met grotere afdalingen en stijgingen. Trailrunning verschilt met de discipline veldlopen in de afstand. Veldloopwedstrijden zijn vrijwel altijd over kortere afstanden. Tom!Trainer laat u graag kennismaken met deze prachtige sport. Hieronder beschrijven we enkele trainingsvormen.

Personal Training (of duo – training)
Personal Training is juist iets voor jou, omdat (zoals de naam al aangeeft) het om persoonlijke trainingen gaat. Echt elk individu is uniek, ieder mens heeft zijn/haar eigen lichaam met bijbehorende goede en minder goede eigenschappen, vaardigheden en doelstellingen.

Small Group Training
Trainen in een groep(je) kan ook! Er wordt getraind in groepjes van 4 tot maximaal 6 personen, zodat er dus veel aandacht is voor extra begeleiding, uitleg en ondersteuning.

Business 2 business
Je zoekt nog iemand voor een sportief bedrijfsuitje? Je wilt een clinic (trail)running/bootcamp (laten) verzorgen? Je zoekt een lesgever voor jouw spinning- en/of aerobicsles?

Wil je meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij informeren je graag!