Trainingslocatie Tom!Trainer

Sporten in Leende

Wanneer je fit wil worden, fit wil blijven of zelfs ‘n tandje erbij – sportfit wil worden, kan dat bij Tom op zijn uitgebreide trainingslocatie in Leende. Het betreft een buiten- én binnenlocatie. Bijzonder hierbij is dat Tom!Trainer géén sportschool is. Expres draagt zijn trainingslocatie niet de naam van sportschool, omdat er géén openingstijden zijn met vrijwillige in- en uitloop of vrijwillige deelname aan sportschoolklasjes. In plaats daarvan geeft Tom specifieke, sport- en doelgerichte lessen op afspraak.

Tom Liebrand houdt namelijk van een persoonlijke aanpak met 100% begeleiding en coaching. Als jij sport, is Tom er dus altijd bij. Niet als nonchalant rondlopende fitnessinstructeur, maar als hands-on privé trainer. Voor jou zelf (individuele training), voor jou en je teamgenoot (duo training), voor jouw team, of gewoon als gezellige groep sportmaatjes.

Op die manier kan Tom zich optimaal focussen op techniek en uitvoering van de oefeningen, lichaamshouding, motivatie en discipline en andere vormen van monitoring. Kortom; een effectieve en succesvolle manier om tot lichaams-, welzijns- en sportdoelen te komen. – Wat zou jij graag willen bereiken en waarom?

Benieuwd naar wat voor trainingsvormen Tom voor jou kan samenstellen? Neem contact op en hij vertelt je graag meer.