Fit Blijven: "Dat gaat verder dan uitsluitend afzien binnen de muren van een sportschool."


Onderhoudsmodus
Wil jij jouw fitheid, kracht, conditie of gewicht blijven behouden? Of zie je dat je fitheid ongewenst achteruit gaat? Start dan met Fit Blijven!

Redenen om te sporten en te bewegen volgens mijn sportcategorie Fit Blijven
Kies hiervoor wanneer je… - niet bepaalde concrete doelen hebt, maar onderhoud van je lichaam en geest belangrijk vindt; - merkt dat je fitheid door de jaren heen minder is geworden of aan het verslechteren is; - een andere reden hebt om fit te blijven!

Klinkt dit als jou?
Bel of whatsapp mij dan via 06 51 28 88 77 of mail naar info@tomtrainer.nl. We starten met een laagdrempelig, oriënterend en gratis intakegesprek om te kijken of we wat aan elkaar hebben! Ook kun je dan mijn binnen- en buitenlocatie bekijken in Leende, oftewel mijn trainingslocatie. Vervolgstappen middels sport en beweging zullen zich daarna vanzelf vormen.

Wil jij juist een stapje terug met sport en beweging, of een tandje erbij? Kijk dan of Fit Worden of SportFit iets voor je is.

Reviews

De oefeningen samen zijn uitdagend en worden steeds aangepast op de dag en het niveau. Het is voor mij geen moeten, maar een uitdaging om te gaan. Door de flexibiliteit is het dan ook mogelijk om elke week te trainen 🙂

Chantal Bax